Vad ska man tro

Har variit en ganska lugn dag idag. Var uppe på stan förut en stund och kollade på alla studenter..
Egentligen så skulle jag ha tagit studenten i dag. Men mitt liv fick en annan vändning tråkigt nog,
Gjorde lite ont inom mig när man såg sina gamla klasskompisar som åkte runt på flaken och var glada. 
Men jag är glad för deras skull. 

Det har varit ganska kallt i dag med :( .. Ush , det är  5 juni men det känns som om det är höst. Hoppas bara att sommaren är på väg, vore skönt med lite värme.:) 

Jag vet inte längre vad jag ska tro eller tycka om vissa saker.
Känns som att jag inte räcker till. Det verkar så också.
Man kan ju inte begära att alla ska förstå än.
Men men.
Hare gött. Pusshej



17 veckan<3

Hej!
Nu var det ett tag sen som jag uppdaterade min blogg. Har varit så fint väder ute så har mest varit ute och inte suttit och segat framför datorn.
I Går var jag med Älskling på Yeah festivalen och lyssnade lite, sen gick vi vidare upp på stan där vi handlade glass:) MUMMS ..:P Sen jag blev gravid så har jag blivit helt glass beroende. Det har  faktist inte gått en enda dag utan att jag ätit glass :) Men gott är det. :)

I dag har jag varit med Älskling på stan, vi kom inte så långt. Förrän jag blev hungrig och på dåligt humör . Vi gick in till Hälls och tog en fika .. Det tyckte både jag och bebben var gott :)
Nu märker jag verkligen av att magen håller på att växa till sig ordentligt. Jag har inte riktigt märkt av den tidigare och varit lite orolig. Men nu är jag i vecka 17 och allt känns bra o nu syns det lite :)
Lite jobbigt att inte kunna sova så bra om nätterna bara, men det är sånt man får ta :) Jag önskar tiden gick fortare. Men det är 4 månader och 3 veckor kvar tills ängeln kommer landa :) UNDERBART<3



Niklas det är verkligen underbart när du ligger och lyssnar på magen och se ditt leende när du hör hur bebben i magen rör sig :) Snart blir vi 3..
Jag ska väll ta mig något att äta IGEN :P Och sen lägga mig i sängen.. Ska upp tidigt i morgon.
Sov gott. Pusshej <3

RSS 2.0