Tiden går fort

När Alvins dagis fröken ringde mig häromdagen för att välkomna Alvin till deras förskola som han kommit in på så förstod jag att snart är det dags. Tiden går alldeles för fort och det är med en stor klump i magen som han börjar på dagis om 6 veckor. För mig känns han för liten att som endast 15 månader gammal börja på dagis. Elvira började på dagis i samband med hennes 2 års dag. Det känns inte som jag fått njutit lika mycket utav den här föräldraledigheten då den varit kombinerad med heltids plugg!
Jag kommer att sakna att ha honom med mig i skolan om dagarna, och jag har fällt några tårar då jag helst skulle vilja ha honom hemma längre. Men då jag pluggar och ska praktisera nästa termin så går det inte riktigt i hop.
Jag ser det från den ljusa sidan och jag vet ju att jag kände exakt likadant när Elvira började på dagis, Elvira stortrivs på sin förskola och jag hoppas att Alvin ska göra detsamma på sin.


Julklapp ?

Detta kök funderar vi på om vi ska köpa till Elvira i julklapp. Dock är det lite dyrt, men vad tycker ni, är det värt det ? :)


Helg

Vad skönt det är med helg, inget plugg bara umgås med mina nära och kära.

I dag har vi varit på middag hos svärföräldrarna, Elvira blev kvar för att sova hos farmor och farfar.

Alvin har i ca 4 dagar haft blåsor i hela munnen, halsen och på kroppen, det visade sig var höst blåsor. Han har haft så otroligt ont, inte kunnat dricka välling eller ära mat, utan endast fått i sig vätska och yoghurt. Som tur är är han nu på bättringsvägen, han har ätit både gröt och yoghurt i dag, och Välling bad han om själv när han skulle sova. Hoppas att han får sova i natt, då han haft väldigt ont just på nätterna dom här dagarna.
I morgon blir det en liten tur till Barnens hus, vi ska kolla på en vagn åt Alvin. Vi säljer våran syskonvagn till ett par på tisdag så en ny vagn behöver han, men då en sittvagn.Elvira har blivit så stor nu så hon vägrar att åka vagn och går helst och håller i vagnen. Skulle det senare visa sig att det var en dålig idé att sälja vagnen så får vi köpa en stå bräda.

I fredags var jag på kvartsamtal på Elviras förskola. Jag blir så stolt och så glad när jag får höra alla positiva saker dom säger om Elvira. Elviras förskollärare är verkligen toppen, går inte att hitta bättre fröknar !

Kvällen i morgon avslutas med lite kalas för att fira Niklas bror som fyller 16 år. Sedan blir det självklart solsidan!

Hoppas ni haft en fin dag!
Kram


Kärlek


Syskonkärlek <3


Alvin och Morfar <3

Alvin fikar med sin morfar <3


Lördag

Det har inte blivit så mycket skrivet här på bloggen för min del, jag vet inte ens om det är några trogna läsare som är kvar ?

I torsdags var Niklas släkt och en del från min släkt här för att fira min födelsedag. Det blev en riktigt mysig kväll, det är inte ofta vi alla är samlade på det viset tillsammans. Jag bjöd på frozen cheescake med hallon till vilket var väldigt uppskattat. Jag fick en massa finna presenter, och en del presentkort så i fredags efter skolan passade jag på att handla mig själv lite kläder, för en gångs skulle hittade jag en del.

Igår kväll fick vi besök utav Simon och Emelie. Vi skulle ha filmkväll när barnen somnat och pinsamt nog somnade jag i soffan efter en liten stund och vaknade mitt i natten av att dom åkt hem och Niklas låg och sov i våran säng. Det tog ett tag för mig att somna om så jag såg på ett avsnitt av hart of dixie. I dag har vi bara tagit det lugnt och medans barnen sov lunch så passade jag på att slockna en kort stund i soffan, välbehövligt.

Nu ska jag kolla på film med min Niklas och sedan lägga mig och sova i våran sköna säng.

God natt mina vänner.
Kram


RSS 2.0