Mysig dag

Jag och barnen har haft en väldigt mysig dag i dag. Vi spenderade morgonen och lunchen hemma och sedan begav vi oss mot stan för lite fika på unga föräldrar. I dag tog jag inte med syskon delen till vagnen, det gick så bra, Elvira gick och höll mig i handen, satt bredvid mig på bussen och pratade. Hon har verkligen blivit såå stor min lilla tjej, det har hänt så mycket på bara ett år ! På unga föräldrar busade hon en hel del med Alvin innan hon satte sig för att rita lite. Vi åkte bil med Niklas hem, vi fick besök utav Pragge, Niklas barndomsvän och Elviras gudfar, Elvira fick en väldigt uppskattad present utav honom. En kanin som kan leka Kurragömma, Elvira gömmer sig med kaninens morot, sedan åker kaninen runt och hittar Elvira. Hon har lekt med den hela kvällen och även som vuxen var det roligt att få vara med Att leka. Alvin tyckte det var lite läskigt med en åkande kanin på vardagsrums golvet.

Alvin går mer och mer, hemma går han i stort sätt hela tiden, men när vi kommer bort föredrar han att krypa. Även han har utvecklats så mycket på bara några månader, våran lilla kille som alltid är så glad! Finns inget som jag är stoltare över än mina och Niklas barn !



3 År

Grattis våran älskade Elvira på 3 årsdagen, Mamma, Pappa och Alvin älskar dig till månen och tillbaka <3


Stolt

Jag är för första gången i mitt liv stolt över mig själv, jag har klarat av en hel termin i skolan och dessutom fått MVG i sista uppgiften. Alla som känner mig vet hur jag tidigare hoppat av och backat ur när det varit kämpigt på andra håll, men den här gången klarade jag det trots att allt varit rörigt runt omkring med massa saker ! Jag går min egen väg nu och du har inte längre makten över mig eller mitt liv !!


1 År<3

Grattis på födelsedagen våran Alvin <3 i 1 år har du förgyllt vårat liv!
Vi älskar dig till månen och tillbaka <3


Älskade vän!

Jag saknar dig mer än vad ord kan beskriva, jag önskar man kunde ringa dig, men i himlen funkar inte det.
Min fina Amanda, min bästa vän, den som kände mig mer än vad någon annan kommer att göra!
Våra minnen har jag bevarat djupt i mitt hjärta, jag tänker tillbaka i bland, vilka otroliga minnen, vilken otroligt stark vänskap! Jag önskar att allt sett annorlunda ut, att du inte valde den här utvägen..
Jag saknar dig.

Kommer du i håg när vi var som systrar? När vi satt på klipporna, såg ut över havet och pratade om framtiden ?
Kommer du i håg hur du lät mig vinna varje gång vi spelade kort?
Kommer du i håg alla stunder vi skrattade åt just ingenting ? Kommer du i håg alla smärta ångest vi gått igenom men stöttat varandra ?

Inga ord i världen kan beskriva hur mycket jag saknar dig !
Jag hoppas du är stolt när du ser mig från himlen !

Jag älskar dig föralltid min fina syster, min Amanda!


När orden inte räcker till

När orden inte räcker till så blir det svårt, jag är sååååå besviken, ledsen arg, kränkt ja allt man kan tänka sig. Ska detta aldrig få något slut någon gång ? Jag tycker jag har haft nog med problem, men det här är nog det värsta, den värsta kränkningen, jag vet inte hur länge jag kommer orka, hur mycket tid av min vakna tid ska det här få Ta egentligen ? Jag har 2 helt underbara barn och min underbara Niklas som jag skulle vilja fokusera all tid jag har på. Men den senaste tiden har pluggandet kommit åt sidan, vilket inte är bra, jag måste plugga, jag har psykologi prov om 2 veckor och känner även en står press där, hur ska jag kunna lära mig allt det där när all den här skiten tar upp alla mina tankar, jag vill bara få må bra, jag vill inte ha det så här, jag vill inte, jag orkar inte .....


RSS 2.0