Jag Älskar Dig<3

Inga ord i världen kan förklara hur mycket jag älskar dig!
Det är dig jag vill dela resten utav mitt liv med!
Tack för att du finns för mig!
Jag älskar dig!<3

Lugn dag!

I dag har jag och Elvira bara varit hemma och plockat lite och tagit det lugn..
På eftermiddagen kom min mamma hit och lagade pommes med Kyckling och sås, det var grymt gott.
Elvira och min syster sitter just nu i badet, Jennifer ska sova här då Niklas är borta och jag inte vill sova själv.
Snäll syster jag har..
Min man har jag tyvärr inte hört så mycket från idag, men det blir väll så :(
Saknar honom iallafall.. Men men..
Nu ska snart Elvira sova för Natten och jag och Jennifer ska se på film och sen sova..
I morgon börjar allvaret för mig, Skola på unga föräldrar, och
självklart så har jag min lilla guldklimp med mig:)
Känns som om den här veckan ändå kommer gå fort.. Hoppas det, längtar så sjukt mycket efter Niklas!
Nej nu ska jag gå och städa lite i köket!

Måndag!

Nu är det måndag vilket betyder att min älskling har åkt till Stockholm för att jobba, Han åkte runt halv 5 i morse och jag vaknade 5 och kunde inte somna om, jag saknar honom otroligt mycket. Och vill att han ska vara hemma med oss. Just nu vill jag bara att det ska bli torsdag så att han kan komma hem..
Helgen har varit bra, Älskling och jag var på bio i Lördags och såg Going the distans, det var en kanon film, Niklas var skeptisk till filmen innan men han tyckte det var en utav dom bästa komedi filmerna som han har sett!
Så den rekomenderas.. Efter att vi varit på bio så gick vi o hyrde 3 filmer o tänkte att vi skulle fortsätta mysa framför tvn hemma. På Söndagen så blev det till att rösta för första gången, jag fattade först ingenting men det gick sen bra.. Vi var även på vårdcentralens jourmotagning med Elvira, då hon har haft svinkoppor o äter pencilin mot det men benet hade svullnat upp och hon skriker så fort man kommer åt benet, väl där säger dom att det är en muskel inflamation och att hon förmodlingen inte haft svinkoppor utan att det är något virus, men vad för virus det kunde han inte säga...
Sen bar det av hem till min Pappa för att fira honom, där bjöds det på tacos o sen var vi tvungna att gå hem då vi hade tvätt tid o var tvungna att fixa 10 matlådor åt älskling så han har mat för hela veckan..
På kvällen mös vi framför tvn och tog en dusch..
Sen gick vi o la oss och sov..
Nu väntar jag tills älskling har rast så han kan ringa mig!!
Mina finaste <3
Pusshej/Mamma Linda

Fredag och Lördag

I går så var jag och Elvira och hälsade på hemma hos min pappa en stund på dagen.
När niklas slutat jobbet så tog vi bussen till hans föräldrar i Lillån och hämtade deras bil som vi skulle låna.
Sen bar det av till babyproffsen där vi ska boka en åkpåse till Elviras vagn, 1000kr kommer den gå på , men det är behövligt så det är ingen snack om saken vad det kostar! Bara Elvira har det varmt och gott så är jag glad!
Vi hann även med Jysk där jag köpte en ny kudde som jag älskar, sen ikea där vi handlade lite smått och gott.
Willys handlade vi en del på och sen på hemvägen blev det Mc donalds!
Och när vi kom hem blev det fredagsmys i soffan..
I går fick vi reda på att Niklas skickas till Stockholm på måndag för att jobba där i veckorna. Känns otroligt tungt, kommer sakna honom otroligt mycket, och Elvira kommer självklart att sakna sin pappa.
Första gången på 2 år som vi kommer vara i från varandra!
Jag vill verkligen inte att han ska åka, men han har inget val....
I dag har vi varit på stan och handlat present till min pappa som fyllde 46 i måndags och vi ska fira han lite i morgon! köpte även strumpor till Elvira..
Nu snart kommer Elviras Mormor och hämtar henne då jag och Niklas ska gå på bio och bara ha de mysigt!
Det ska bli otroligt kul och roligt.. Speciellt nu när han kommer åka och vara borta så länge!
Nej nu måste jag ta o fixa i ordning mig lite!
Pusshej/Mamma Linda

You are my Star<3

Det är så overkligt att du är borta, vill inte att det ska vara sant!
Jag saknar dig och hoppas du har det bra där du nu är!
Du är min stjärna!
Vila i frid min underbara vän!
Jag Älskar dig <3

Dålig uppdatering!

Nu var det ett tag sen som jag skrev, jag som lovade mig själv att jag ska börja skriva varje dag.
Men jag har haft fult upp.


igår vart jag bjuden på lunch hemma hos min farmor, det serverades potatissallad o fläskfile, och till efterrätt fick jag äppelpaj, det var otroligt gott..
Elvira och jag stannade en liten stund, sen bar det iväg till UMP( Unga mammor och Pappor) för ett möte med Syon.
Börjar skolan där på tisdag, så vi bestämde att jag ska börja plugga Matte A, jag suger verkligen på matte och det känns som om jag verkligen inte kommer klara det, men jag får ge det ett försök i allafall, men det ska nog gå bra :) Stannade sen kvar på UMP ett litet tag och gick sedan hem och väntade på Niklas, först skulle vi alla åka till babyproffsen i Marieberg, men det blev bara han och hans mamma som gav sig i väg för att köpa en overall till Elvira i födelsedags present, Älskling handlade lite mat, men handlade inte alls det jag bad honom att göra,
så i dag blir det att ta en runda till Coop och fylla på kylen och handla lite gott till i kväll och massa andra nödvändigheter som behövs :)
Kanske hinner in en sväng på Jysk också då jag behöver en ny kudde, snor alltid Niklas kudde varje morgon när han går till jobbet, så om jag köper en ny kudde så har jag 5 kuddar att sova på , jag älskar att ha många kuddar annars kan jag inte sova..
i dag har jag och Elvira bara tagit det lugnt. Vi vaknade runt 7:30 , och sen somnade Elvira om vid 9:30 och sov sedan 2 timmar, kors i taket, blev lite chockad för hon brukar aldrig sova så läänge. max en halv timma i vanliga fall..
Snart ska jag och Elvira gå i väg till min Pappa en stund som kom hem från sitt jobb i Norge i går!
Ska bli trevligt!

Morgon!

God Morogon ! Nu har jag varit vaken ett tag, jag är helt i ordning gjord och sitter bara och väntar på att Elvira ska vakna. I dag ska Elvira och Jag träffa Lollo Och vincent ett tag på stan, Det kommer bli lika trevligt som alltid :)
I går så var jag på vårdcentralen med Elvira, Hon har fått en massa prickar som blivit till sår, Så jag misstänkte att det var svinkoppor, och det var det också.. Så nu ska jag hämta ut hennes pencilin så hon kan få bort alla prickar.. Så konstigt att hon får tillbaka det igen, hon hade det för någon månad sen och åt pencilin, fast Niklas har också fått ett sår på foten.. Tur har jag som inte har en enda, :)
Efter Vårdcentralen mötte vi upp Lollo och Vincent, Gick hem till dom lagade lite mat och Bakade Chokladkladdkaka, Det blev ingen hitt med kakan, konsistensen var som omelett. Så nej den blir det aldrig att göra om igen!
på Kvällen kom min mamma och syster hit en stund och kollade på idol då Niklas var på träning sent . :)
Det var trevligt!
Nej nu ska jag ta mig lite frukost :)
Skriver mer sen.
Pusshej/Mamma Linda

Lite kortfattat om Mitt liv

Jag vet inte riktigt var jag ska börja, allt kommer emot mig i en enda sörja,
Men jag ska försöka minnas...
Redan som liten tjej började jag umgås med en kompis, hennes pappa visade allt mer intresse för mig..
Jag var så liten, jag förstod inte när något var fel, all mörker kurra gömma, godis, pengar..
Det var väll där allt började, jag byggde upp ett stort förtroende för honom, jag litade mer på honom än på någon annan, men han utnyttjade min svaghet, o utnyttjade mig sexuellt under flera års tid,
det var ingen som viste, ingen som förstod, han som var så himla omtyckt av alla...
Inte ens jag visste att något var fel, då det här var min vardag då, jag vet bara att allt han gjorde kändes fel, att det gjorde ont, jag vet att jag grät, men jag sa aldrig något till någon..
Tillslut när jag var 13 år så kom allt fram, polisen ringde och ville prata med mig..
men jag nekade allt i månader tills jag inte kunde hålla tyst längre, När jag tillslut berättade så blev det många polisförhör, rättegångar, hovrättsförhandlingar, jag fick ett helt samhälle emot mig , alla mina " kompisar" lämnade min sida, inte ens dom vuxna på skolan trodde på mig, för han var ju så snäll i deras ögon..
Det var inte förrän han dömdes till 7 års fängelse som alla kom över på min sida igen!
Jag slutade helt att gå i skolan, var vaken hela nätterna och sov på dagarna, Låste in mig på mitt rum så mina föräldrar inte kunde komma in, tillslut blev det ohållbart och dom sökte hjälp..
Jag läggs in på BUP, meningen var att jag skulle stanna där över en helg, försöka vila upp mig o få nya krafter, väl där kommer det fram att jag skadat mig själv.. och det som skulle bli en helg, blev tillslut ett helt år, 365 dagar på ett sjukhus, inom vita kala väggar..
Under sommaren skickades man till Västerås BUP o där har jag nog aldrig känt mig så kränkt som jag gjorde,
Jag fick inte gå ut, och så fort jag sa vad jag tyckte, utan att göra något emot dom, jag grät bara, jag ville hem, då kom det 5 personer o spände fast mig i en bältessäng, jag skrek och grät efter mamma som dom låst ute, som fick stå bakom en vägg o höra hur jag grät.. dom ville inte släppa in henne. När jag gråtit en timma ungefär så kommer det in 1 kille o 1 tjej dom drar ner byxan på mig o ger mig en spruta med lugnande..
Och det här, hela den här situationen är för mig yttligare ett övergrepp, jag tror jag låg fast bunden över 2 timmar i bland...
Efter jag varit där ett år så blev jag skickad till ett behandlingshem i Stockholm, Det Behandlingshemmet är endast för tjejer som varit sexuellt utnyttjade..
Så jag flyttade dit, ett otroligt bra ställe, En häst gård, och det bodde 4 andra tjejer till där...
Jag och Amanda blev genast jätte bra kompisar o vi var som syskon, ända tills hon inte fick bo kvar längre,
det var väldigt tungt för mig att hon efter 2 år bara försvann...
Men jag önskade henne all lycka och sist jag träffade henne var 08 på hennes födelsedag, och tyvärr blev det sista gången jag träffade henne då hon nyligen valde bort livet, Det är tungt att veta att hon inte finns i livet längre!
Väl på behandlingshemmet så hade jag min häst att ta hand om, Tröstur (men kallas Plankan) Han var min trygghet, den jag pratade med.. Tråkigt nog så dog han av en blodpropp veckan innan Amanda dog..
Men i mitt hjärta kommer han alltid att finnas..
Jag bodde i Stockholm under 3 års tid, Gick i skola o jobbade in 7an, 8an o 9an på ett halvår ..
Det gick kanon för mig..
Tillslut mådde jag så dåligt så jag rymde en massa o gjorde massa dumt mot mig själv.. polisen tog mig flera gånger och tillslut hamnade jag på en låst instution för ungdomar, det var som ett fängelse verkligen..
Man fick endast gå ut i en rast gård o det var galler o stängsel och allt...
Men efter 3 månader inlåst så kom jag tillbaka till Behandlingshemmet och började lite om på nytt,
Jag började åka hem lite till mina föräldrar på permission, Jag kommer i håg en alldelles speciell gång.
Det var när Mamma och jag skulle åka och kolla på en kompis som jag umgicks med när jag var liten, hon skulle sjunga på Marieberg... och helt plötsligt står niklas där, vi har känt varandra hela livet, men han har trott att han aldrig någonsin ska kunna få kontakt med mig..
Men där började vi få kontakt, vi började ringa varandra, sms o sedan träffas.. Tillslut så blev vi tillsammans, förlovade oss och jag blev gravid..
Vi bestämde oss för att behålla barnet..
På så sätt flyttade jag hit till Örebro, lämnade behandlingshemmet o tog mig tillbaka till verkligheten.
övergreppen började när jag var runt 3- 13 år .. och från 13- 18 år bodde jag på behandlingshem..
i år fyller jag 20, har en underbar dotter med världens bästa kille Niklas!
Och det är nu, nu som MITT liv Börjar!!
/ Linda

Lördag

Dagen började med en god frukost som bestod av färska frallor, vilket gillas starkt från min sida.
Efter det bar det in i badet med mina två.<3
Vi har mest tagit det lungt i dag, men vi tog oss ut på en liten promenad upp på stan, dock när affärerna redan hade stängt, men vi gick till affären och handlade lite gott till i kväll och hyrde film.
Vi gick på min Mamma och Pappa en snabbis på stan och stod och pratade lite med dom,
sedan bar det i väg hem för att laga lite mat, blev pommes o Kött :) det var gott..
Nu är det myskväll som står på schemat, Lill tjejen sover just nu, men jag tror hon kommer vakna en gång till innan hon somnar helt för natten!
Nu saknar jag och Elvira  dom underbara Lollo och Vincent! Förhoppningsvis kommer dom hem från Laxå snart så vi kan ta en mysig fika med dom!
Dom är guld!!
Nej nu ska jag gå ut till mannen som väntar i soffan!
Pusshej/ Mamma Linda!<3

God Morgon!

I går kväll hade vi lite fredags mys framför idol o sen såg vi filmen Valentines Day,
Helt okej film men jag somnade i slutet, som vanligt..
Vi gick och la oss redan vid 22:00 i går kväll efter att jag vaknade till i soffan.
Elvira vaknade vid kl 8 i morse och då var jag redan vaken så det är härligt att hon alltid sover till den tiden :)
Just nu är Niklas och Elvira i väg till Affären och ska handla lite färskt bröd till frukost!
Ska bli gott..
Får se vad denna dag har att bjuda på,
Det väntar att se!
Pusshej/Mamma Linda

Länge sen sist!


Heej!
Nu var det verkligen länge sen sist som jag skrev, Livet rullar på, och Elvira blir bara äldre och äldre!
Dagen har spenderats med Lilla Elvira, En mysig hemma dag med mycket lek o bus.
Vi gick en liten promenad tidigare i dag, så kallt det börjar bli verkligen!
Just nu håller jag på o skriver lite om mitt liv, som jag sen tänker lägga ut, men jag tänker då sätta lösenord på bloggen då jag inte vill att allt ska komma ut till fel personer!
Så någorlunda privat lär bloggen bli!
Niklas har fått nytt jobb, han jobbar på nu Puts och Tegel, det känns verkligen skönt att han har ett hel tids jobb och inte en massa olika jobb att springa till!
Så stolt över min fina man som sliter varje dag!
Just nu har jag lilla syster här som sitter och äter kex med Elvira,
jag ska snart gå och hålla dom sällskap!
Nu är det bara 1 månad kvar tills vi flyttar, ska bli så skönt att komma i från Norr o Flytta till väster!
Nu kallar min Lilla dotter på mig!
Pusshej/ Mamma Linda

RSS 2.0