Frihet!

Det är nu när jag är 18 år som jag fått uppleva frihet för första gången i mitt liv. Att bara kunna öppna ytterdörren och gå ut, det är lycka för mig. Att kunna ligga och sova i fred utan att en person kommer in och väcker än mitt natten för att uträtta sina behov. Jag var så liten förstod inte vad som var rätt eller fel, tänkte varje dag att det ska säkert vara så här. Våran lilla hemlighet tog sönder mig totalt inifrån . Ingen förstod vad jag gick igenom, inte ens mina egna föräldrar visste något. Det här var bara mellan dig och mig.
Efter flera års tid fast i ditt helvete så kom allt fram, jag var bara 13 år och fick flytta i från min familj, till olika ställen, där det var meningen att jag skulle få hjälp med det jag varit med om. Men att börja om på nytt i en ny stad fungerade inte och allt blev sämre. När jag efter 5år flyttade hem igen så mötte jag en otroligt underbar kille, Min Niklas. Vi förlovade oss ganska snabbt, och jag blev gravid, nu väntar vi våran lilla flicka som ligger i min mage. Klart jag är orolig att den mannen som gjorde mig illa ska göra min dotter illa. Men jag ska skydda henne, skydda henne från allt ont i världen. Hon ska inte behöva gå igenom det som jag gått igenom. Hon ska få den barndom och det tonårsliv som jag aldrig fick!
Hade det inte varit för mina föräldrar, för Niklas så hade jag aldrig suttit här i dag. Tack för att ni alltid finns och ställer upp. Nu äntligen kan jag försöka börja om på nytt. Även fast minnena kommer sitta kvar hela livet så kommer det att gå enklare att klara av allt med alla nära och kära vid min sida.
Nu ser jag fram emot att bli mamma, det är inte långt kvar och jag räknar dagarna <3
kram linda

RSS 2.0