Trött

Jag blir helt slut av denna värmde, vädret skiftar om så fort så man kan inte förlita sig på att det kommer bli någon riktig sommar värme i sommar. Men hoppas kan man alltid göra.
 
I dag var jag och mina små på stan tills Niklas hade lunch, vi mötte upp honom och gick sedan och tog en fika. När de var dags för han att gå tillbaka till jobbet tog jag och barnen bussen hem och nu myser jag och Elvira i trädgården medans Alvin sover i vagnen.
Vi väntar på pappa/morfar som ska komma på en snabb kaffe och sedan ta med sig sängen som står i vårat gästrum, han behövde ha den i sommarstugan så vi skulle få en annan redan ikväll.
 
Efter att jag har jobbat mitt kvällspass så blir det att åka till Norr dit våra kära vänner Simon och Emelie flyttat i dag,
åh kommer så väl i håg nör jag och niklas flyttade i hop hur spännande och nytt allt var.
Men tiden går fort och nu har vi snart redan bott tillsammans i 4 år.
 
Jag måste avsluta det här inlägget med att säga att vi bor verkligen hur bra som helst.
jag skulle inte vilja byta det här radhuset mot något annat i världen.
Världens underbaraste grannar som dessutom har barn som Elvira leker med varje dag,
det kan inte bli bättre!!
 
Nu ska jag gå ut i solen till Elvira och Molly
 
kram

Äntligen!

Nu äntligen är jag tillbaka här på bloggen, det har inte riktigt gått att logga in via telefonen på ett bra tag och jag har varken haft tiden eller orken till att kunna gå upp och sätta mig vid datorn.
Men nu har jag skaffat mig en bärbar dator, så jag kan fortfarande vara nere med barnen och sitta i soffan och skriva här.
Datorn införskaffades till skolan!
jag börjar nämligen skolan i augusti och då jag ska gå första terminen på distans så behövs en dator, och speciellt en bärbar sådan då jag fortfarande kommer vara mamma ledig med Alvin till Januari.
Det ska bli otroligt roligt att börja skolan och jag längtar verkligen.
Jag ska gå vård och omsorg med inriktning psykologi/psykiatri,
Ska bli skönt att slippa jobba dom tiderna som jag gjort och i stället fokusera på skolarbetet på heltid.
Men självklart tycker jag att det är lite synd att jag inte kan jobba och studera samtidigt,
Det har inte med att jag inte vill jobba att göra, men när man ska få csn så får man inte tjäna mer än en ynka liten summa per år , annars blir man återbetalningsskyldig. så då får jag gott och väl spara dom pengarna som jag får tjäna när jag går på csn tills nästa sommar då det blir sommarjobb.
Förmodligen om jag har tur kanske jag får samma jobb som nu , dock är mitt jobb inte något sommar jobb, så jag måste ta och säga upp mig snart.
i december nästa år kommer jag vara utbildad undersköterska och där med kunna jobba på sjukhus/psykiatri/behandlingshem/ ålderdomshem.
Min dröm kommer äntligen bli sann!
 
Elvira är nu ledig från dagis tills augusti, det tycker hon inte är så speciellt roligt och hon tjatar om dagis vaje dag, vilket jag förstår. Men hon har sina grann kompisar som hon nu lekt för fullt med hela dagarna och dom leker så fint i hop!
 
jag börjar bli riktigt trött på det här tråkiga vädret som är nu och önskar att man själv hade någon semester i sommar så man kunde åkt utomlands, men tråkigt nog jobbar vi båda hela sommaren, så både jag och niklas får försöka ta ledigt några dagar så vi iallfall kan åka på en liten kortare resa med barnen.
 
Nu väntar jag besök utav min syster Jennifer och hennes kille Linus.
Dom och mamma åker utomlands på onsdag så vi ska ta en fika.
 
Nu är lilleman lite arg så nu ska jag gå och muntra upp honom .
 
kram
 
 

RSS 2.0