Skolavslutning

I dag var det dags, sista dagen för mig i skolan med alla tjejer. Tråkigt, men jag och en till tjej kommer gå kvar i höst ( om jag kommer in på komvux)
Nu har jag alltså sommarlov och jag ska försöka njuta av ledigheten. Fullt ledig är jag ju ändå inte då jag jobbar varje kväll hela sommaren. Men pengar behöver rulla in på kontot nu när jag inte går i skolan, så jag ska vara glad att det faktiskt var så lätt för mig att få ett jobb.

Nu ska jag muntra upp lille Alvin som är lite smått irriterad över att han inte får min mobil att suga på.
Elvira sover fortfarande, och hon ska få göra det ett tag till, det är ju ändå fredag så det gör inget om hon skulle somna lite senare än vanligt!

Kram


Sommar avslutning

Under kvällen har vi varit på sommar avslutning på Elviras dagis. Det grillades korv och alla barnen lekte.
Elvira hade jätte roligt och vi fick knappt med henne hem.
Efter att hon duschat och fått sin kvälls välling somnade hon som en stock jätte tidigt i sin egna säng. Jag är förvånad.
Elvira brukar nämligen somna i våran säng och sedan bär vi in henne till sin säng, men äntligen fungerar det bra att och hon vill sova i sin säng.

För övrigt har dagen varit bra, dock har jag varit helt utmattad och denna dagens ledighet från jobbet var väl behövligt!

Nu ska jag krypa ner i sängen, tidigare än vanligt för ovanlighetens skull!

Sov gott!

Kram


Ny bil!

Jag kanske har glömt att nämna att vi för snart en vecka sedan köpte en ny bil.
Vi hade en ganska gammal bil innan och den gick sönder hela tiden. Det blir för dyrt i längden för en så gammal bil, så vi kände att vi lika gärna kunde lägga pengarna på att köpa en lite nyare bil.

Vi fastnade för den vita Ford mondeon 05.
Den går bra hittills och är grymt snygg, men eftersom vi har haft ganska otur med bilar så är det väll bara en tidsfråga innan den här börjar gå sönder med.
Nej men nu får vi hoppas att den är värd pengarna vi betalade för den och att det inte behövs göras något på den på ett bra tag!

Kram


Din dag <3

Grattis på 23 årsdagen Älskling, i dag är det din dag. Det verkar som du är nöjd med presenterna.
Av mig och barnen fick han en x box, 4 spel, en film och en basketboll.
( basketbollen har han velat ha sen jag fått honom till att kolla på One tree Hill )

Det blev en sen god middag framför matchen som jag egentligen inte alls vill se, men i bland får man offra sig och speciellt på födelsedagar :)

Nu till dagen, jag och barnen gick en runda på stan med min syster Jennifer. Vi mötte upp Niklas när han hade lunc och då passade jag på att köpa mig en sallad från bara vara! Godaste salladen som göra i stan tycker jag!

Under kvällen har jag jobbat och nu njuter jag av känslan att veta att jag är ledig i morgon då det är grillkväll på Elviras dagis, det ska bli mysigt. Framför allt för Elviras del, att få leka med alla sina kompisar och fortfarande ha mamma och pappa kvar där som hon i bland annars vill när man lämnar henne på dagis.

I morgon är vi lediga från skolan, och jag får lite smått panik, jag vill till skolan, jag trivs så bra och jag får ännu mer panik när jag tänker på att fredag är den sista skoldagen och sedan är det sommarlov , vad ska jag sen fylla dagarna med under sommaren när Elvira går på dagis ? Dock går hon bara ca 2 veckor till då 3 dagar i veckan så alltså 6 gånger innan hon går på sommarlov och är ledig hela 8 veckor i från dagis. Både skönt för henne men samtidigt tråkigt att hon inte får träffa sina dagis kompisar som hon tycker så mycket om. Men vi får träffa alla andra vänner till henne och barnens mammor.
Det kommer bli en lugn sommar, Niklas har nyss fått fast tjänst vilket betyder att han inte kan ta ut någon semester , och även jag jobbat hela sommaren, men någon kort resa ska vi försöka åka på, kanske över någon helg eller om man tar ledigt torsdag fredag så det iallafall blir några dagar. Vi får helt enkelt se hur det blir!

Nu ska jag hänga upp tvätten och sedan krypa ner i sängen, jag känner i mitt huvud att jag behöver sova!
Kram


Kvälls besök

Det var underbart att hämta hem barnen igen. Som jag saknat dom.
Vi hämtade dom hos mamma vid 13:00.
Alvin sken upp som en solstråle och sträckte sina armar emot mig, medans Elvira skrek " jag vill inte åka hem, vill stanna här " , men sedan följde hon med utan att tveka.
Vi åkte till Coop och handlade, Elvira fick handla lite lördags godis och sedan åkte vi hem.

Jag har varit helt slut i huvudet i dag efter gårdagen, just ny känner jag att jag aldrig mer ska dricka, när jag vaknade i morse snurrade allt precis lika mycket som när jag gick och la mig.
Men jag tänker på gårdagen med ett leende på läpparna. Vilken kväll, vilka underbara vänner vi har! Tack alla som kom på överrasknings festen " förfest" som jag fixade åt Niklas. Han fyller nämligen år på måndag.

På kvällen kom Simon och Emelie över hit, dom var med i går och det var roligt att prata om gårdagen.

Barnen somnade tidigt och jag längtar redan tills i morgon när jag får kramas med dom.

Ojj, kollade på klockan och såg att den var alldeles för mycket.
Ska upp och jobba i morgon och sedan vid 15, kommer det folk hit på fika för att fira Niklas.

Nu måste jag passa på att sova, Alvin kommer vakna snart och vilja ha lite välling!

God natt


Satin

Vi har haft en underbar kväll/ natt med våra vänner.
Vi började med förfest här, och åkte sedan till Satin.
Det blev lite mycket att dricka men vad gör det egentligen, Niklas och jag har inte varit ute på 2 år, så det var skönt att äntligen komma ut och endast få vara oss. Inte mamma och pappa för en kväll.
Jag saknade barnen en hel del och min mamma fick en del sms under kvällen, men allt var okej, och det kändes skönare i morse när jag ringde och fick veta att allt gått galant, att Elvira sovit hela natten, likaså Alvin, han hade sovit till 10:00 och det brukar aldrig annars hända.
Nu ska vi strax hämta barnen och ha en riktigt mysig dag tillsammans!


Ojj

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev.
Har haft fullt upp som vanligt och inte haft en tanke på att skriva i bloggen när jag väl haft en lugn stund.

I kväll har vi varit på stan, det var marknadsafton och stan var öppet till 22:00. Jag köpte ingenting, känns som vi gick igenom varenda affär men inget föll mig i smaken.
Jag har nämligen beställt en klänning från nätet till i morgon när vi ska gå ut på krogen med vänner, men den har inte kommit än och min garderob är så tråkig just nu att inget i den är användbart för festligheter känner jag.
Så jag hoppas att klänningen dimper ner i brevlådan i morgon , och att även min Locktång kommer fram.
Jag blir så irriterad på mig själv, jag såg locktången för några dagar sen, men jag kan inte minnas vart...

I morgon är det första gången Alvin ska sova borta. Elvira och Alvin ska sova hos deras mormor. Lite smått nervös är jag då det är Alvins första gång. Men jag hoppas att det ska gå bra. Roligt ska det iallafall bli att gå ut och roa sig med lite vänner, det vet jag inte när vi gjorde sist.

Skickade nyligen Niklas till Statoil, han var tvungen att köpa laglappar då jag olyckligtvis lyckats fått punktering på ena däcket på vagnen.
Jag ska i väg i morgon bitti med barnen så vagnen måste vara lagad innan vi går och lägger oss.
Klockan är redan allt för mycket och klockan ringer snart för att gå upp.
Hur ska jag orka med utgång ?
Jag är verkligen inte van vid att vara uppe sent.
Men med trevligt sällskap och goda vänner blir nog kvällen guld.

God natt!
Kram


RSS 2.0