Tiden går

Hejsan! Nu var det några dagar sedan som jag kikade in här. Dagarna har rullat på i all hast och jag har knappt hunnit med någonting. Det är väll så det ska vara så här i juletider. Julen har varit fantastisk, jag har spenderat all tid med min underbara familj och våra nära och kära, precis som det ska vara. Jag är så tacksam för alla dessa fantastiska människor som vi fått äran att få ha i vårat liv. Niklas är julledig och kommer vara det i 2 veckor. Så vi njuter, njuter av tiden tillsammans, njuter av att bara kunna vara vi, utan några måsten o någon stress. Barnen har fått så otroligt mycket fina leksaker, man får en längtan om att bli barn på nytt, och på julafton kunde jag se mig själv i mina barn, nervositeten o spänningen i att tomten skulle komma. Så fantastiskt, julen är ändå barnens dag, och jag vet att mina barn var så otroligt glada o tacksamma för allt som dom fått. Vi har varit lite små sjuka till o från, men nu äntligen har det börjat ge med sig. Endast lilla Ellen som är väldigt snorig. Men det går åt rätt håll. Nu är all planering för dopet igång, o i januari ska våran lilla Ellen döpas. Denna dag kommer även jag få träffa dessa fantastiska människor som hjälpt mig att välja livet igen, och fått mig till att kunna leva livet fullt ut, jag är så tacksam, så glad, och lycklig att jag trots min flytt tillbaka hem, och trots alla åren som gått, fortfarande får ha dom i mitt liv. För mig kommer ni alltid vara familj! Under kvällen har jennifer o hennes kille varit här ( min lillasyster), vi har fikat och bara varit. Samtidigt har Niklas fixat med min nya telefon som jag fått i julklapp utav honom o barnen. En iphone 6, wow vad imponerad och nöjd jag är. Nu ska jag o mannen lägga oss i sängen o kolla på en film. Vi måste försöka komma i säng tidigare än vid 2 på nätterna, i dag blev det inte så, men det är svårt när man är natt människor :) Sov så gott så hörs vi snart igen! Kraam

I all hast!

Hallå!
tittar in här i all hast medans jag njuter av morgon kaffet. Snart bär det iväg till dagis och med 3 barn är det inte bara o traska iväg, det har sina moment.
i eftermiddag har barnen lucia på dagis, ska bli så mysigt. Både Alvin o Elvira ville vara tomtar. Så i år blev de enkelt när jag redan hade tomtekläderna hemma.
 
ska ni se något luciatåg?
 
 
 
 
nu måste jag göra mig klar.
ha en fin dag!
kram Linda 
 

Tillbaks igen!

Hej!
Nu har jag haft ett väldigt långt uppehåll från min blogg. Men jag har hela tiden haft i tankarna att ta upp bloggen igen. Men jag har inte riktigt tagit mig för och inte riktigt heller klurat ut vad jag ska skriva om. Men jag har kommit fram till att det egentligen kvittar om vad jag skriver, för bloggen har jag för min egen skull.

Mycket har hänt sedan sist jag skrev, vi är inte längre 4 i familjen, utan nu är vi 5. Lilla Ellen föddes den 28 augusti och är lite drygt 4 månader snart. Elvira är 5 år och Alvin är 3 år, så vardagen rullar på snabbt nu när man är 3 barns mamma.

Jag kommer efter nyår börja med laser behandling för mina ärr, jag har ännu inte bokat tid för detta, men jag vet vilken klinik jag ska vända mig till. Jag hoppas på bra resultat då detta sätter spår i min vardag. På andra kliniker har jag fått negativa besked, varpå dessa behandlingar har dröjt och jag har tappat lusten o viljan till att ta tag i detta.

Hela detta året har varit tungt på många olika vis, jag har för min och min familjs skull tagit tag i detta, så år 2015 välkomnar jag mer än något annat. Jag ska låta mig själv få njuta utav livet med min härliga familj, o låta mig omringas utav människor som får mig att må bra.

Det är väll ett bra mål?

Kram

RSS 2.0