Alvins tapeter

Här är tapeten som vi köpte till Alvins rum, denna ska vara en fondvägg och sedan ska dom andra väggarna vara vita. Nytt golv ska även läggas och det är planerat att vara klart tills Alvins födelsedag.
När Alvins rum är klart ska vi gå på Elviras Rum och även där göra en fondvägg och måla dom resterande väggarna vita samt byta golv.

Slutresultat kommer på bild senare:)


Första gången

I dag var vi i väg med Elvira till frisören, Det var första gången som vi gick till frisören, annars har jag klippt hennes lugg, men det har inte varit så enkelt då hon aldrig sitter still. Hon har varit med mig flera gånger till frisören och hon såg fram emot att själv få bli klippt. Jag blev förvånad och likaså frisören, där satt hon helt stilla och kollade in i spegeln och berättade glatt om kalaset hon skulle på hos sin kompis Melvin, jag vart så stolt, så efter att hon klippt sig fick hon gå in på leksaks affären och välja en leksak. Hon valde självklart en Hello Kitty nalle :)

I dag har vi varit på kalas hos lille Melvin som fyllde 2 år för några dagar sedan. Barnen lekte för fullt och på vägen hem hade jag två små hjärtan som sov som stockar i bilen.

Vi har även i dag handlat klart barnens presenter, barnen fyller ganska tätt, Alvin fyller 1År 16 oktober och Elvira fyller 3 År 22 Oktober.
Förutom barnens presenter så köpte vi 2 st brick bord och färg och tapeter till Alvins rum. Kommer Bli jätte fint.

Kram


Annorlunda

Jag kommer alltid önska att allt skulle sett annorlunda ut när jag tänker tillbaka på min barndom. Jag vill spola tillbaka tiden, sudda ut och ändra ...


Fullspäckad dag

I dag har det varit full rulle hela dagen. Tidigt upp med barnen och sedan mot stan för att Plugga med Frida. Vi hamnade som vanligt på Wasa, det har blivit rutin. En latte på Wasa medans vi pluggar, och bra går det, väldigt bra om jag ska vara helt ärlig. Vi ligger jätte mycket före och det är skönt så man kan släppa lite på pressen.

När vi pluggat klart blev det en tur på stan och sen mötte jag upp Niklas för lunch. När Niklas gått tillbaka till jobbet mötte jag och Alvin upp Vilma och gick vidare till UMP. Där var det en kvinna från sjukhuset som skulle komma och informera lite om Mat.
Vi kollade på solsidan och drack kaffe tills det blev dags att hämta Elvira från dagis.

Nu på kvällen har vi varit hemma hos Pappa och firat honom i efterskott, farmor och farfar var även där och det var jätte trevligt !
Barnen sover sen lång tid tillbaka och medans jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar blir det film i soffan med min man, sen ska jag lägga mig. Upp tidigt i morgon för att åka till skolan!

God natt // Linda


Tufft

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, får inte fram orden, Allt är tufft just nu pga olika omständigheter. Det är väldigt jobbig och i dag har jag fått hålla tillbaka tårarna hela tiden.
Men jag är så glad att jag har mina två små underverk, dom lyser upp mitt liv och gör mig lycklig. Dom är helt enkelt ljuset i allt det mörka! Och jag får inte glömma bort att nämna Niklas. Utan han och barnen skulle jag aldrig orka, inte det här!!

I dag har vi varit i väg på kalas, Niklas kusin fyllde år och dom har även flyttat till en nyrustad lägenhet, jätte fin!!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina hjärtan och kolla på körslaget. Elvira får vara uppe lite längre i dag just därför att Patrik som är tillsammans med Mamma är med i team Gladys.

I morgon har Niklas innebandy match och då ska jag och barnen ta en heldag med underbara Vilma. Min bästa vän, vi ses väldigt ofta och jag är glad att hon alltid finns för mig!!<3

Kram



Tung dag

I dag blev det inget plugg för min del, jag la det åt sidan i dag och gav min lillasyster allt stöd som jag bara kunde i rätten. Det var tufft att vara tillbaka i Tingsrätten. Samma advokat Som jag hade under mina rättegångar hade Jennifer i dag. Han är såå bra!
Jag vill inte gå in på vad rättegången handlade om här då det är väldigt känsligt och rör väldigt många närstående. Det har varit väldigt tufft i dag och jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Min älskade lillasyster var jätte duktig att föra sin talan och det gick bra.
Nu gäller det att fokusera framåt, och jag ska finnas vid hennes sida hela tiden. Det är tufft, tufft för oss alla. Men mest utav allt är det tufft för Jennifer. För ingen utav dom som vistades i rummet förstår hur det faktiskt har varit för henne och fortfarande är.
Man ska verkligen ta vara på det man har!!


Lugn

Helgen har varit lugn, vilket har varit väl behövligt. I går mådde jag inte alls bra, mina ben orkade knappt med att gå och huvudet bultade av värk. Men Elvira ville så gärna till leksaksaffären så det blev en tur dit, allt för mitt lilla hjärta<3

Men efter morgonens sovmorgon mår jag bra, men jag är rädd att huvudvärken ska tränga sig på igen, men så länge jag inte stressar så finns den inte där , så lugnt behöver jag ta det.
Men i morgon gissar jag på att huvudvärken kommer ta sig fram, i morgon är en ganska tuff dag. Mer vill jag inte säga då det händer saker av Väldigt privata anledningar för närstående.

Nu ska vi äta lite lunch och sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)


Neurologen

Jag kom in till sjukhuset vid 10, bästa Vilma följde med och tog hand om Alvin medans alla prover skulle tas.
Jag har fortfarande lite dålig balans men just nu var inget någon större fara, allt tydde på stress i nuläget, men hon kunde inte säga helt säkert. Jag fick läkarens nummer, för i fall det skulle hända igen kunna åka in och träffa samma läkare. Händer det igen kommer dom troligen kontrollera om det finns någon risk att jag kan ha MS.

Nu får jag hoppas att det inte händer igen, jag får försöka ta det lugnt och vila och njuta av vardagen med mina små älsklingar <3 livet är för kort för att sumpas bort!


Rädd

Jag är rädd, det är nu jag förstår att man inte alltid kommer finnas i livet.

Jag har under flera dagar haft tryckande huvudvärk, men jag har kunnat hantera det. Men i går kväll hände något som gjorde mig rädd. Hela vänster ben, arm halva läppen och halva vänster ansikte domnade bort, kinden rörde sig inte fast jag pratade. Jag fick åka in till jouren som gjorde lite kontroller, där visade det sig att jag inte hade bra balans när jag blundade, ramlade åt vänster. Fick en remiss till neurologen, jag åkte hem i stället. Alla vet vad en neurolog jobbar med, hjärnan, så som hjärntumör, muskelsjukdomen MS. Jag har legat valen hela natten och vet att jag måste åka ner, men jag hittar en massa måsten innan jag ska göra, gå till skolan osv, allt för att dra ut på det. Men varför ? Tänk om det är något allvarligt, det är det enda jag tänker, men jag ska åka ner, sen och hoppas att det inte är något allvarligt!


Undersköterska

Nu har jag börjat min utbildning till att bli undersköterska. Om allt rullar på bra så är jag färdig till julen 2013, inte så lång tid kvar. Vilket känns peppande. Det roligaste ämnet är just nu psykologi, jag kan inte sluta läsa, vill läsa mer och tycker allt är intressant inom det ämnet.
Till den här terminen hör egentligen praktik, men då jag har en del erfarenhet från förr så får jag validera praktiken den här terminen. Vilket känns jätte bra, dels då jag fortfarande är hemma med Alvin.

Idag har jag pluggat vård och omsorg tillsammans med Frida. Våra barn är Födda samma år ( båda barnen) så det passar utmärkt att barnen leker medans vi pluggar.

Annars rullar allt på som vanligt, tiden går bara så otroligt fort, om
Ca 8 veckor blir Alvin 1 år och Elvira blir 3 år. Dom är inga bebisar längre.
Jag älskar mina små hjärtan mer än något annat!


RSS 2.0